Problem z instalacją empire total war - Strona 3

Jesteśmy na Facebook'u! Klikaj Lubie to!



Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44
  1. #41

    Dołączył
    Dec 2010
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Gra działa idealnie po zastosowaniu wskazówek - piotrxn ważne by to była dokładnie ta wersja gry - Empire_Total_War_Special_Forces_Edition-Razor1911 i jest oczywiście w całości po Polsku.

  2. #42

    Dołączył
    Jun 2011
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie

    Zrobiłem dokładnie tak jak pisał piotrxn. Ale gdy chcę uruchomić grę wyskoczy tylko okno główne, gdzie jest napisane że prawa zastrzeżone etc, po czym gra się wyłącza. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Lucaso ; 17-06-11 o 12:26

  3. #43

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Empire problem

    Witam ostatnio pobrałem Empire i Napoleon total war(wersje Razor) i mam z nimi problemy. Instalacja poszła ładnie w obu przypadkach, crack-owanie też. Więc włączam grę i gdy jest ekran ładowania(Nazwa gry, informacje kto tworzył, prawa autorskie itp) to kursor zmienia się w okrąg jakby się coś ładowało.Po 2 minutach zmienia się w kursor w jaki jest w grze i po następnych 5sec ścina grę i system(muszę wyjmować baterie z laptopa). Z empire miałem taki problem nawet jak ściągałem grę tylko do wypakowań. Nie wiem co mam zrobić
    Mój sprzęt:
    Laptop Acer aspire 5732ZG
    Windows 7
    Procek: Pentium(R) Duel-Core T4500 2,30GHZ
    RAM 3 GB
    Typ sysytemu 64-bit
    Karta ATI Mobility Radeon HD 4570
    Z góry dzięki za pomoc
    Ps Inna gra pobrana z neta(R.U.S.E) działa poprawnie

  4. #44

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Domyślnie Empire problem

    Witam ostatnio pobrałem Empire i Napoleon total war(wersje Razor) i mam z nimi problemy. Instalacja poszła ładnie w obu przypadkach, crack-owanie też. Więc włączam grę i gdy jest ekran ładowania(Nazwa gry, informacje kto tworzył, prawa autorskie itp) to kursor zmienia się w okrąg jakby się coś ładowało.Po 2 minutach zmienia się w kursor w jaki jest w grze i po następnych 5sec ścina grę i system(muszę wyjmować baterie z laptopa). Z empire miałem taki problem nawet jak ściągałem grę tylko do wypakowań. Nie wiem co mam zrobić
    Mój sprzęt:
    Laptop Acer aspire 5732ZG
    Windows 7
    Procek: Pentium(R) Duel-Core T4500 2,30GHZ
    RAM 3 GB
    Typ sysytemu 64-bit
    Karta ATI Mobility Radeon HD 4570
    Z góry dzięki za pomoc
    Ps Inna gra pobrana z neta(R.U.S.E) działa poprawnie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Empire Total War
    Przez maciek2601 w dziale Gry PC / PC Games
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-08-15, 00:01
  2. nie moge zainstalowac Empire: Total War przez problem ze steam
    Przez bartek_ w dziale Problemy / Problems
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-06-11, 13:54
  3. Empire Total War CD-Key
    Przez kaloryfer1993 w dziale Problemy / Problems
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-10-09, 13:58
  4. Problem Empire Total War
    Przez Wasiur w dziale Problemy / Problems
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 19-04-09, 17:46
  5. Problem z instalacją
    Przez tomtom w dziale Problemy / Problems
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22-02-09, 13:13

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •